Skip to content

The answers to:
Tobias Ramerman

Brewery42’s Jack of all Trades

Leraar by day, levensgenieter by night

In het alledaagse leven staat Tobias voor de klas. Zijn natuurlijke autoriteit en positieve instelling maakt hem de perfecte docent. Dit vak vervult hij dan ook met plezier in het primaire onderwijs. Wanneer je voor de klas staat, moet je een duizendpoot aan kennis zijn, die daadwerkelijk de visies en idee├źn van impactvolle personen uit de geschiedenis hapklaar maakt voor de nieuwe generatie.

De rol van duizendpoot vervult Tobias vlekkeloos in de brouwerij. Ook al is het niveau van denken en kennis waar hij aan lesgeeft, niet meer indrukwekkend tegenover zijn vennoten, waarderen zij nog altijd dat Tobias kan multitasken als de beste. Om deze reden is Tobias aangesteld als Chief of Operations. Deze titel vergt veel inzet en begrip, omdat Tobias op elke afdeling van de brouwerij moet kunnen inspringen om de collega van dienst te ondersteunen. Als geboren perfectionist is het maken van o.a. de planning en het verbeteren van teksten op spelling en grammatica, hem op het lijf geschreven. Het nadelige gevolg hiervan is dat hij marketing manager Nicholas hiermee heel onzeker maakt over zijn beheersing van de Nederlandse taal..

Al hoewel Tobias tot zijn 18e geen alcohol dronk, heeft hij zich nu gemanifesteerd tot kundig speciaal bier drinker en is hij gek op meerdere smaken. Hierbij ligt de voorkeur bij een IPA of een vorm hiervan.