Skip to content

Wanneer men de wijzers van de klok op 12-uur ziet kruipen heerst er een sfeer van opluchting en enthoushiasme. Dit fenomeen mag dan ook worden gevierd: de week is officieel gebroken!

Hoewel deze heerlijke tripel het derde bier is in de lijn van Brewery42, bestond de Weekbreker eigenlijk al een jaar voordat de brouwerij werd opgericht. Het eerste Weekbreker brouwsel dateert uit de zomer van 2019! Destijds waren de brouwers zoals jullie ze nu kennen nog jong en onbezonnen vrienden die konden genieten van een alcoholische versnapering. Die tijden zijn inmiddels vervlogen, mede dankzij dit bier. Door het brouwen van de Weekbreker bij collega brouwers IV:UUR Bierbrouwerij is onze vriendschap geëvolueerd naar een vennootschap. Wij begrijpen hoe belangrijk dit bier is voor de brouwerij vandaar dat dit recept een tweejarig ontwikkeltraject heeft gevolgd om zo goed mogelijk te zijn.

Royaal paars is de enige kleur geschikt voor zulk adel bier. Je kunt elk moment genieten van deze frisse tripel, maar laten we wel wezen: hij breekt wel heel lekker de week!

Wednesday’s answer to everything

De Weekbreker in de winkel