Skip to content

The Answers to:
Nicholas Milner

Brewery42’s Epicurean

de definitie van levensgenieter

Wanneer men in het woordenboek het woord levensgenieter opzoekt komt je een foto van deze jongeman tegen. Nicholas heeft zijn leven gewijd aan het genieten van elk moment van het leven.

Maar er is geen moment waarvan hij meer heeft genoten dan de momenten na zijn succesvolle verdediging van zijn afstudeerscriptie. Nicholas heeft zijn HBO studie International Business and Languages afgerond op de enige manier zoals hij wist hoe: met finesse. Naast zijn ervaringen in het opzetten van marketing en salesplannen, mag de vlotte babbel van deze jongen niet ondergewaardeerd blijven. Deze vlotte babbel zet hij om in creatieve teksten en voilà, u heeft een prima marketingmanager die producten met een glimlach op het gezicht vermarkt.

Op het gebied van bier is deze man ook een kenner. Sinds zijn 18e is hij een Bourgondische levensgenieter van de bovenste plank, dus heeft hij ervaring genoeg! Zijn verandering van grandioze pilsbaas tot verfijnde genieter kwam ook gepaard met interesse en waardering voor het vak van speciaalbier brouwer, dus greep hij zijn kans om deel uit te maken van het Brewery42 team.