Skip to content

Brewery42 is online!

Uw brouwerij, nu online.

Een nieuw medium om u met antwoorden te verschaffen.

Ongetwijfeld zult u inmiddels al genoeg over ons hebben gehoord of gelezen om te begrijpen wie wij zijn. Maar voor de ongelukkige voor wie deze informatie is achtergehouden: Wij zijn Brewery42, de jongste brouwers van het Oosten en tevens de enthousiaste nieuwkomers tot het virtuele tijdperk.

Na vele uren ploeteren en frustratie zijn wij trots om onze website officieel aan te kondigen voor alle gegadigden. Brewery42 mag u nu zelfs online verschaffen met de antwoorden die u zoekt. Neem gerust de tijd om even door de gehele website te klikken en te lezen. Van een gedetailleerde geschiedenis over het begin van de brouwerij, tot een (iets te) eerlijke zelfreflectie per brouwer om u voor te stellen aan het team!

Daarnaast zullen alle bieren die nieuw tot het assortiment komen als eerste worden aangekondigd in de Brewery42 Bibliotheek. Eerst zullen daar de andere antwoorden tot uw wekelijkse belangen worden gegeven, maar op den duur zullen daar ook andere, specialere projecten worden gepresenteerd.

Tot slot willen wij u bedanken voor het bezoeken van de website.

Virtually, always the answer to everything.
Brewery42